arbetslös

det suger verkligen att gå hemma och inte göra något, när man vet att man borde ha ett jobb och tjäna pengar.. !
jag går hemma och typ städar och gör mammas jobb och sånt, sen får jag ju pengar för det men inte det är ju inte tillräckligt!
GAAH
jag blir galen !

2010-09-30 @ 17:54:34 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (0) Trackbacks ()


dagens citat:

Jesus is like oxygen,
you can't see it.
You just know you need it.
absolut dagens favorit citat !

2010-09-29 @ 17:19:25 Permalink MinTro&MinGud Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alternas första uppträdande..

..men inte sista!



vi sjöng, dansade och rappade i kyrkan en söndag förmiddag ;)
och även om det var vårat första uppträdande ägde vi ju :D
eller hur?
2010-09-28 @ 11:36:17 Permalink Alterna Kommentarer (0) Trackbacks ()


hemresa

På lördag blir det hemresa för min del.. Usch, vill inte lämna Alterna.. kommer sakna alla människor och alla kvällar, alla lektioner, alla skratt, den sköna humorn och hela atmosfären.. man vågar verkligen vara sig själv..!

buhu

jag får ta och gråta senare..

uppdateringen är väldig dålig men det är bara för att internet har varit borta i en vecka eller mer.. och sen har man helt enkelt inte tid till att sitta och nörda framför datan :p

nu ska jag iväg och spela pingis :D
hahaha

PUSSHEJJ!

2010-09-20 @ 20:03:08 Permalink Alterna Kommentarer (0) Trackbacks ()


BILDERNA!

nu kommer bilderna :)





efter militären hade torterat oss!















danskarnas speciella salladspizza, som smakar fantastiskt :)



det var lite bilder från Alterna, dom flesta bilderna ligger på facebook :)
2010-09-10 @ 22:00:01 Permalink Alterna Kommentarer (1) Trackbacks ()


överlevnad i Danmark, fett jobbigt


Det går fett bra på Alterna. Vi myser oss igenom dagarna. Förutom det senaste dygnet, för då var vi på överlevningstur. Vi blev väckt  klockan två på natten. Vi fick 5 minuter att klä på oss och ta oss ner till matsalen. Där fick vi reda på att vi inte fick ha mobil eller klocka på oss, vi fick inte ha med mat eller tandborste och vi visste inte hur lång tid vi skulle vara borta eller vart vi skulle.
Efter den lilla informationen blev vi utskickade i våra lag med en karta och våran packning som bestod av varma kläder, en sovsäck och ett liggunderlag.
Sedan följde vi kartan och ledarna åkte i bil utklädd som clowner. Varje gång det kom en bil som kunde vara ledarnas var vi tvungen att gömma oss i buskar och bakom träd eller i ett dike för ifall dom fick syn på oss kastade dom socker eller mjöl på oss och dom tvingade oss till att göra armhävningar och massa annat sjukt.
Ungefär vid sextiden på morgonen var vi framme och då hade vi hamnat i Assens. Och vi räknade ut att vi hade gått ungefär 12 km. Då fick vi äntligen sova. Efter tre ½ timmes sömn blev vi väckt igen. Och då var det dags för lite frukost, dvs 2 toastbröd med en burk marmelad till och efter det var det dags för "lekar".
Senare fick vi gå hela vägen hem.

Team Sydamerika (TSA) kom självklart först hem :D

Och när vi äntligen trodde vi skulle få mat igen och allt var framdukat kommer det fyra soldater från militären in och skjuter upp i taket och ropar att vi har tre minuter på oss att springa ut till fotbollsplan. Där lärde dom oss några sjuka kommandon som vi skulle lyda, och sen fick gå i marsch, eller vad det nu heter.
Och sen fick vi några uppgifter som självklart var fett jobbiga.
Sen vid tio tiden fick vi lov till att gå in och då skulle vi äntligen få mat. Så vi sätter oss vid matbordet och väntar.
Då kommer dom med en blå säck och börjar ösa upp mat till oss. Då ser vi att det är rester från hela veckan. Det ligger brödbitar i, massa ost, små kött bitar, bacon och grönsaker. Och allt var halvätet och det luktade konstigt.

Som tur var hade våra ledare bestämt att vi slapp för att äta det och vi fick vanlig mat istället. Men tänk om vi skulle ha ätit det där?
usch

När vi hade ätit och längtade efter att få gå och lägga oss i våra sköna sängar kommer två av våra ledare in och säger att vi ska sova i skogen en natt. Snacka om att alla blev sur..
Men som tur var skämta dom bara :)

Och sedan fick vi lov till att äntligen sova!



2010-09-02 @ 16:36:13 Permalink Alterna Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min gästbok
RSS 2.0