just nu

Jag sitter och stör mig på när kompisar dissar en. Och då menar jag verkligen dissar, på ett "fult" sätt. Det är inte speciellt schysst att lova saker och inte hålla det. Det är inte heller schysst att inte svara på ens sms bara för att man är rädd för att få förfrågan: "ska vi hitta på något?"  varför kan man inte bara säga nej jag har inte lust idag. Istället för att ge världens diss?

Jag stör mig också riktigt mycket på när man ljuger om små saker, eller ja när man ljuger överhuvudtaget.. Men det är mänskligt.
Men små lögner som man kan undvika utan katastrofala konsekvenser. Ex: Pelle orkar inte smsa mer med Calle så då ljuger han och säger att hans batteri är slut. Då tror Calle på Pelle, men egentligen var det så att Pelle var med några andra och inte ville smsa med Calle för att han tyckte att Calle var tråkig.
Sånt stör jag mig på. Kan man inte bara säga att man inte orkar smsa mer (om det nu var det man gjorde)



Aja skit i det nu..


Jag kom nyss hem från orbaden, var dit och grilllade med mami, papi, bror, brors kompis, lillsyster och en till bror ;)
Ikväll blir det antagligen bara att sitta framför datan, försöka med lite läxor och sedan lite tv och lite data :)
Jätte nyttigt, jo det vet jag :p

ADIOS !

2010-05-15 @ 20:35:42 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (0) Trackbacks ()


Buenos dias chicos y chicas :D

Godmorgon på dig, just nu sitter lilla jag i min fåtölj framför tv:n och latar mig men snart är det slut på det. För jag har en uppsats att jobba på, vi ska skriva en faktauppsats om ett u-land, jag har valt chile. Uppsatsen ska lämnas in 28 maj, på min födelsedag :D

Dagen kommer antagligen inte vara så jätte händelserik eftersom att jag inte orkar hitta på något och eftersom jag har läxor (y)

Just det, alla småskitarna som har varit i tyskland i 6 dagar kom hem igår :) Hörde att ni hade haft dålig väder, synd för er :/
Och jag är faktiskt avundsjuk för jag vela också med, men eftersom att jag aldrig fick chansen att konfimera mig så blev det inga sånna resor för mig :(

MEN jag hade faktiskt världens bästa utomlandsresor med massa fina ungdomar på påsklovet, när vi var till Riga! Det var verkligen en resa jag sent kommmer glömma, jag skulle sjukt gärna göra om den om jag fick chansen :p

Men nu ska jag fixa och dona med min uppsats :)

PYSSSS
2010-05-15 @ 12:09:21 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (0) Trackbacks ()


bloggen


Som du kanske ser har jag ändrat lite på bloggen, och det är bara tillfälligt. Letar efter något riktigt bra, och jag hade tröttnat på det förra, så om ni har några ideér så säg gärna till :D

Just nu sitter jag och inte gör så mycket alls, funderar på att ringa Ehvert och fråga henne om vi ska hitta på något så vi får se hur det blir med det :)

Jag kan ju passa på att berätta att min kameraladdare fortfarande är borta så jag kanske borde åka och köpa ny, ja, så får det bli. Mamma&Pappa får betala en ny sådan :)

Och sen kan du väl ge lite förslag på födelsedagspresenter man kan önska sig, fyller 16 om 2 veckor och vet inte riktigt vad jag ska önska mig. Förutom massa pegnar, behöver ju 40 000 kr till Sydamerika resan nästa år, och just nu har jag bara 6500 :/ så det fattas ju en hel del. Aja, wish me good luck :)

Nu ska jag hitta på något vettigt :)

Adios amigos ;)

2010-05-14 @ 19:14:17 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (1) Trackbacks ()


God dagens :)

Hola chicos, buenos dias ;)

Vaknade vid halv elva, satte mig framför tv:n och kollade på filmen Remix, skrev ett inlägg om den för en stund sen så scrolla ner så hittar du den :)
Iallafall efter filmen så tog jag en dusch, sen klädde jag på mig, blåste håret och sånt lite snabbt. Sedan gjorde jag i ordning lite frukost. Rostat bröd, pyttelite äggröra som bror tydligen hade sparat åt mig och det var ju inte precis det näringsrikaste man kan äta men jag överlever ju :D

Dagen kommer antagligen vara rätt tråkig, får väl se till att röja undan lite läxor och öva in dansen så att den sitter :)
Sen kanske jag drar till tg :)

tg = ett skönt ställe som är öppet fredagar och så, man kan gå dit och chilla med massa ungdomar ;) Det är en grym kristen verksamhet, skit coolt ställe ;)



2010-05-14 @ 13:28:47 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (2) Trackbacks ()


REMIX

Hej favorit bloggen :)        

Kollade nyss på en dansk film som heter Remix
Den handlar om en 16-årig kille, Ruben, som går i gymnasiet och som på fritiden håller på med musik på datan. En dag får han en chans som många andra drömmer om, han blir upptäckt av ett skivbolag. Och plösligt är han på väg till berömmelse.

Jag tycker att filmen började bra, och han verkade vara en härlig kille och sånt, men sen plötsligt blev det massa problem och min syn på Ruben förändrades verkligen, det är helt sjukt. Det värsta är nog att det säkert har hänt någon och eller några, att det är så det går till när man blir känd.

Jag tyckte inte riktigt att filmen var jätte bra, och jag såg den inte från början. Jag missade nog första delen, första halvtimmen eller nått sånt.
Men det är helt sjukt, stört, att unga killar och tjejer som kämpar med sin musik ska behöva gå igenom sånna saker.

ifall det hade varit en tjej som var huvudpersonen i filmen tror jag inte att det hade varit samma händelser, då hade hon nog blivit mer utsatt och kanske våldtagen och blivit tvungen att visa saker hon inte ville och sånna saker.

Ifall jag blir känd så lovar jag att jag aldrig ska bli känd genom att ta den väg där allt handlar om sex. Jag tänker aldrig ha sex för att bli känd, eller för att få saker jag vill ha. Det är ju som att va prostituerad, jag tänker aldrig någonsin bli sånn. Och jag tycker synd om alla dom som väljer den vägen, för det finns en väg, som är den rätta. Och ifall det är meningen att man ska bli känd, då behöver man inte gå den "smutsiga" vägen.

Take care, pusshajj






Lite bilder från filmen ;)


2010-05-14 @ 12:06:26 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (0) Trackbacks ()


Anna Anka

Joh hej igen..
Nu har alla lyckobarnen åkt till Tyskland och snacka om att jag är avundsjuk :o jag vill också med!
Istället får jag sitta hemma i min soffa och lukta på Lisas äckliga fisar, jag är tycker faktiskt synd om mig själv :(

Jag måste komma på någon hobby, som jag kan göra när jag har tråkigt för annars sitter jag bara vid datan och då blir det en massa sånna hära värdelösa inlägg.. :p

Jag kollade nyss på Kissies blogg och jag läste inte så mkt men varför har alla så mkt emot henne? Jag tycker bara hon är ful men annars är det nog inge fel på människan.

Sen tänkte jag också på att Sverige behöver någpt nytt snyggt mode och speciellt den lilla ruttna staden jag kommer ifrån.. Vi behöver något nytt som vi inte sett förr, men vad?
Något snyggt och inte 5 ton lager med brunkräm, och idomin salva på läpparna.. Ja ni förstår - ut med fjortisar och in med snyggingar!

Och ja det finns tusen olika smågrejer jag skulle kunna ta upp.. T ex som att jag har min blogg som en sorts dagbok, med mina inte så privata tankar..

Men vet ni vad? Nu ska jag gå och sova eller så ska jag läsa på bloggar och så eller så kanske jag lägger mig och läser lite i nån tidning :)


Puss på er som har så tråkigt att ni läser min snyggaste blogg ;)


2010-05-09 @ 00:35:58 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (1) Trackbacks ()


VARFÖR ? :s

Hej alla mina bloggläsare, vilket inte är så många :)

Jag tänkte faktiskt ställe en fråga till er och den lyder så här:

Varför ändrar man personlighet när man byter kompisar?

Jo, så är det för de flesta.. Men varför?
För att man inte vet hur man är, vem man är och för att man är osäker på sig själv?
Eller blir det bara roligare att vara flera olika personer i en kropp?
Jag antar att jag också byter humör och ändrar lite på min personlighet runt andra människor, men varför?
Jag fattar inte, jag fattar inte, jag fattar inte.

Jag känner en person. En väldigt fin vän när den är med mig, men en helt annan personlighet med en annan vän.
Ena stunden är den hur snäll, rar och "vit" andra stunden svär den, skolkar och är "svart".
vad är det som gör att man är så olika ? :s

Jag förstår det verkligen inte..
2010-05-05 @ 21:54:07 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (1) Trackbacks ()


fjortisar

Chacha bloggen !

hahah, tänkte bara berätta att jag och Nadia klädde ut oss till överdrivna fjortisar, och resultatet blev skrämmande :o
Det är helt sjukt att killar tycker att sånt är snyggt, och att tjejer kan gå runt så..
Det enda jag gillade var att jag såg brun ut :D
JAG VILL VARA BRUN, jag är hur blek som helst :(

puss på er <3

här kommer några fjortisbilder också:











2010-05-02 @ 23:15:43 Permalink solen skiner inte alltid Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min gästbok
RSS 2.0