äckel!

Inatt/imorse åkte vi från Danmark och vi hinner åka typ 10 min innan det händer nått. Det som hände var att vi åkte på en väg, typ 70-väg kanske och sen plötsligt ligger det nått på vägen så mamma gör världens sväng runt om det och sen åker hon vidare.. det tar ett par sekunder innan hon kommer på att hon borde vända, för det var ett rådjur som låg på vägen och hon sa att det var påkört men det levde.
Så vi gör en u-sväng och åker tillbaka till djuret. Samtidigt ringer vi till polisen och säger att det ligger ett påkört rådjur på vägen.
När vi kommer tillbaka till djuret ligger den och lider på vägen, vi stället oss på höger sida om den och funderar på vad vi ska göra. Plötsligt ser vi att det kommer en bil från andra hållet (alltså den sida som djuret ligger på) och i desperation för att varna föraren för att han inte skal köra över det stackars rådjuret blinkar mamma massa snabba blinkar med ljuset på bilen men inter saktar han väl ner?! det lilla äcklet som körde andra bilen kör rakt över djuret.. och jag, mamma, min bror, lisa och min lillasyster (på 7 år) ser rådjuret flyga upp och bort till mitten av vägen.
Men hör också hur det knäcker typ, skit äckligt var det!
Självklart dör ju stackars djuret av det :(

Innan vi hinner göra något annat kommer det två bilar bakifrån oss och kör över det igen, så då hör vi hur det knakar och allt typ knäcker inne i den.. usch.. det var verkligen sjukt äckligt..

Och sen springer Daniel ut och drar in det till sidan så att inte flera ska köra över den. Vi meddelar till polisen att det var dött och sen lägger vi på.

Men efteråt blev man ju skit sur på dom som bara sket i djuret och körde över det! dom stannade ju inte eller något, och dom som körde över djuret från första början brydde sig ju inte heller ett skit tydligen för dom hade ju bara kört vidare. Asså äckel skit människor som inte bryr sig ett skit om andra! Det spelar väl ingen roll om det är djur eller människor! Man behöver inte köra över djur när man har blivit varnad!?

Vi varnade ju dom 3-4 som körde över djuret!

USCH!

en STOR fet diss till er som inte bryr ett skit om djur!

och nej jag är ingen stor djurälskare som aldrig dödar en fluga, men snälla.. ni fattar väl vad jag menar?



bilden e från google ofc

Vad tycker du?

Fyll i detta:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din trevliga åsikt här:

Trackback
Min gästbok
RSS 2.0